U ZADRUGU ULAZI Dalilin bivši, a šuška se da je bio u vezi i sa ovom zadrugarkom! Sprema im osvetu! BIT ĆE TU SVEGA!

0
523

Mladen Vuletić je izjavio da je Dalila Dragojević sa njim bila nevjerna mužu Dejanu! Pobjednik Parova planira da uđe u Zadrugu kako bi svima ispričao kakva je Dalila.

– Dalila je varala Dejana sa mnom! Sa njom sam se “…” na bazenu, pričali smo o prošlosti… To sve zna i Nina Prlja, ona nas je vidjela – ispričao je Crnogorac i dodaje da još uvijek nešto postoji međi njima.

Foto:Printscreen

– Iskreno, dobra je Dalila. Sa njom sam imao turbulentnu vezu, čak smo se i vjerili, pa kasnije raskinuli. Mi i dalje gajimo nešto jedno prema drugom. To mi je i sama priznala. Međutim, ja sad poštujem njen brak i ne bih bio s njom ponovo. Ali baš nikada, jer to je bila propast! Nismo mi bili sretni, često smo se svađali i oko najmanje sitnice. Nije ni meni ni njoj bilo lako u toj vezi i oboje smo toga svjesni. Mi smo ispričana priča!

Printscreen

Mladen je izjavio da je ona u spavaćoj sobi živa vatra.

– Bila je baš otkačena! Nikada nisam bio sa takvom ženom. Radili smo svašta! Više puta sam rekao da je fantastična i da je svaki put bilo odlično, ma ludilo! Samo se toga i sjećam. Mala zna znanje – objasnio je.

Kad se pjavi u Zadruzi , Mladen se neće sresti samosa Dalilom, već i sa bivšom djevojkom, straletom Majom Marinković, s kojom je bio dva mjeseca prije rijalitija.

-Dalila je mnogo bolja, a Maja je još mlada. Zaljubio sam se u Maju, bila je kod mene, pričali smo o svemu… ALi dan pred njen ulazak smo raskinuli. Volio bih da budem sa njom – prenijeli su mediji.

Printscreen

Bacio oko na još dvije zadrugarke: Pešić je extra riba, kao i lva Grgurić. Ma biće svega ako uđem u Zadrugu !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here