SVI JE PAMTE KAO DJEVOJKU SA JESTIVOM HALJINOM: U ovoj sezoni žiri brutalno komentarisao njen nastup, TAKMIČARKA NA RUBU SUZA!

0
688

Ivana Bogićević prošle sezone u “Zvezdama Granda” došla je do petog kruga uz pomoć Viki Miljković.

Međutim, pošto je drastično promijenila stajling malo ko ju je isprva prepoznao, pa tako i Jelena Karleuša. To je bio jedini razlog zašto nije poželjela da joj bude mentorica, iako je u njoj vidjela potencijala.

JK je Ivanu prepustila Bekuti, ali prvo joj se iskreno obratila:

– Ja moram da budem brutalno iskrena i prema Ani i prema tebi, djevojčice. Ja iskreno mislim da ti sa Anom, u energetskom smislu… da ste totlano dvije različite energije i načina razmišljanja. Ti bi sa mnom jedino mogla… ali nisam znala da si ti -rekla je pjevačica.

– Ono što sam ja čula je da je srčana, ali bilo je mnogo falša. I agresije, i ne na dobar način. Ana je za tebe blaga. Moje jedino što sada mogu da kažem, da dodam – Ana sada mora da se skroz s tobom oslobodi – savjetovala je takmičarku Jelena, pošto je čula od Viki da je malo svojeglava.

– Ivana, ništa nisi bila bolja u odnosu na prošlu godinu. To je nešto što se meni ne dopada. Ja ne mogu da vjerujem da neko za godinu dana ne može u pjevačkom smislu da ispravi stvari sa kojima je griješio u prethodnoj godini… Ja je pretjerano hvalila nisam nikad, uvijek sam joj govorila ono što mislim. I sada mislim da pjevaš isto kao i prošle godine i to nije dobro. Tehnika ti je neispravna. Meni se tvoj pristup ne dopada – još brutalnija bila je Marija Šerifović.

Inače, ova mlada takmičarka u prošloj sezoni najviše je ostavila utisak na publiku svojim scenskim nastupom i interesantnim kostimila, te se svi sjećaju njene jestive haljine u kojoj se pojavila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here