VESNA ZMIJANAC OTIŠLA POD NOŽ I OTKRILA KOJE JE SVE KOREKCIJE IMALA: Ostat ćete u šoku, ovo je STVARNO PREVIŠE!

0
542

Vesna Zmijanac počela je da posjećuje nutricionistu, čije će savjete revnosno slušati kako bi do marta smršala 15 kilograma, kada se održava njen solistički koncert u Beogradu, a spremna je i da ponovo uradi fejslifiting.

U ovoj akciji ima podršku kćerke Nikolije. Zasad joj odlično ide, mada tek dvije nedjelje odlazi po savjete kod nutricioniste.

– Vesna je veliki perfekcionista i samo zbog toga ovoliko dugo nije održavala koncerte u Beogradu. Sve mora da bude pod njenom kontrolom, svaki segment, od muzike, izbora pjesama, scenografije. Isto to važi i za njen stajling. Shvatila je da šta god da obuče na sceni, neće izgledati onako kako bi ona željela, jer ima višak kilograma, pa je riješila da se toga otarasi. Angažovala je stručnjaka, koji je napravio specijalnu dijetu za nju. Cilj je da do marta izgubi 15 kilograma na zdrav način – priča izvor blizak pjevačici.

Ali to nije jedino što Vesna želi da promijeni na sebi. I lice je problematično jer se pojavilo dosta bora, iako je ranije već radila fejslifting. Upravo je Nikolija savjetuje da ponovi tu intervenciju.

Vesna Zmijanac progovorila o karijeri, muškarcima, pa otkrila zašto nikada ne priča o Nikoliji i Relji

– O tome još razmišlja jer smatra da to može još da sačeka. Ali Nikolija je ubjeđuje, možda i popusti – dodao je sagovornik.

Podsjetimo, Vesna je jednom prilikom rekla da je zbog ljepote trpjela strašne bolove kad je skidala salo sa stomaka, dok je zatezanje lica i vrata, kao i liposukciju podbratka, podnijela lako.

– Fejslifting sam uradila 2011. godine, i to veoma stručno, te mislim da neće biti potrebe više za tim. A ukoliko opet zatreba, pozvaću vas da to slikamo. Sada samo popunjavam bore kolagenom čim se pojave. Inače, taj zahvat nije previše bolio, iako je dugo trajao, dok me liposukcija mnogo boljela – kazala je ona, dok ovog puta nije bila dostupna za komentar.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here