KUMA UBIJENE JELENE OTKRILA ŠOK DETALJE: Ona je živjela kao rob, a evo šta mi je rekla pred samu smrt!

0
628

Veri Vukomanović, kumi ubij.ene pjevačice Jelene Marjanović, danas je određeno zadržavanje do 30 dana zbog krivičnog djela prevare, a ona je u jeku istrage ubi.stva otkrila detalje iz života pjeva.čice navodeći da je živjela kao rob.

O odnosima u kući u kojoj je Jelena živela sa suprugom, kćerkom Janom, svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom i djeverom Milošem, na saslušanju prije dvije godine govorila je porodična kuma Vera Vukmanović. Jelenin suprug Zoran je navodno kontrolisao njen mobilni telefon, određivao sa kim se ona druži i viđa, ali je i navodno redovno psihički maltertirao govoreći joj da je debela i da treba da smrša.

Kako je Vukomanovićeva dodala – Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, bio je tada položio vožnju, a kada se vratio kući nastr.adala Jelena rekla je ukućanima da ga časte za taj uspjeh.

-Onda su se Zoran, Jelena i Jana spremili da bi otišli u šetnju i na trčanje. Jelena je na sebi imala crni donji dio trenerke i plavi gornji dio, dok je Zoran bio u maskirnim pantalonama i crnoj majci. Mala Jana obukla je suknjicu, a onda su sjeli u automobil i odvezli se – ispričala je kuma.

Prema njenim riječima, kuma Zorica ju je u jednom trenutku zamolila da joj skine žulj na nozi, koji joj je mnogo smetao.

-To je uglavnom radila Jeca, pa sam je pozvala na mobilni telefon i pitala je gdje je nožić kojim je skidala žuljeve. Ona mi je sva zadihana rekla da pogledam u natkasni u Zoričinoj spavaćoj sobi. Kratko smo razgovarale, rekla mi je da trči. Zamolila me je da završim ručak, koji je ona ranije stavila da kuha i rekla mi – Vidimo se kasnije – izjavila je kuma, pa dodala da je Vladimir potom otišao u prodavnicu i da se vratio uznemiren.

-Rekao nam je da ga je zvao Zoran i rekao da je Jelena nestala. On i Miloš su sjeli u kola i otišli na nasip – navela je Vera Vukomanović na saslušanju.

Izvor:Express

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here