NAKON ŠTO SU SE JEDNA DRUGE JAVNO ODREKLE ZBOG DEČKA,SESTRE ARDINOVIĆ sada ponovo ŠOKIRALE JAVNOST! Isplivala njihova prepiska!

0
623

Sestre Aradinović, pjevačice Edita Aradinović i Indira Aradinović Indi u često su bile glavna tema u novinama, a obično je razlog njihov turbulentan odnos.

Pjevačice su davne 2011. godine se posvađale zbog bivšeg Indinog, a u to vijeme dečka Edite. Zbog narušavanja javnog reda i mira , navodno su tada , sestre su završile s prekršajnim prijavama.

Nekoliko godina kasnije, Indi je šokirala sve jer se javno odrekla sestre.
Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na story. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom na to da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja smatram da je podrška suvišna i lažna. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svijetu. Uvijek ista i iskrena vaša Indi – napisala je pjevačica na svom profilu na Instagramu prošle godine i dodala da, otkad je njena sestra učestvovala u jednom šou programu, ”niko nije mogao nos da joj dotakne”.

Ipak, ovih dana se pojavila prepiska sestara koja govori da su njih dvije zakopale ratne sekire. Naime, Indi je oduševljena Editinom pjesmom ”Soba”, te je na instagramu podjelila njen spot uz opis:

Sestro moja draga, slijedi svoje snove, slijedi svoje srce, neka ti svaki tvoj uspjeh na putu omekša srce i pozove na put još jednog ”meleka” (anđela) sa tobom da gradi tvoje snove i sreću… Neka svaka tvoja nova pjesma bude novo rađanje novog muzičkog pravca, jer ti i jesi rođena da budeš dio toga. Ti si moj borac najveći i najbolji na svijetu.


Edita je odgovorila sestri: ”Hvala ti, sestro moja! Volim te najviše na svijetu”
Inače, Indi je prije nekoliko meseci podržala sestrin uspjeh , a tada joj je na društvenoj mreži ostavila emotikone srca.

Foto: pink.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here