HARI DJECU KRIJE OD JAVNOSTI, A SAD MU JE “IZLETIO” STRAŠAN DETALJ: Evo šta je rekao o kćerki, UPS!

0
563
RAS Srbija

Godinama traje na regionalnoj muzičkoj sceni. Mnogi bi rekli da je Hari Varešanović simbol neprolaznih dobrih nota.

Rezultate inspiracije Hari pokazuje godinama kao solista, a nekada je bio član čuvene grupe Hari Mata Hari (pojedini pjevača danas baš ovako zovu).

“Ne razlikuju se mnogo ta dva perioda u mojoj karijeri. Uvijek moraš imati svoj bend. I kad si solista, ili kako god da to zovete brendovski, moraš imati desetoro ljudi iza sebe, i da si Mik Džeger, Elvis Prisli ili bilo ko. Uvijek imaš svoju ekipu koja stoji iza tvojih leđa i to je bend”.

Hari o kćerki i sinovima

Hari mnogo toga o sebi kaže kroz muziku, a o privatnosti nikad ne priča. Ovaj intervju bio je izuzetak.

RAS Srbija

“Moja porodica je navikla da ja nisam sa njom za Novu godinu poslednjih 30 godina. Navikli su oni da ne slavimo zajedno. A Nova godina jeste kapitalni posao. Moj rad za Novu godinu je već navika u mojoj familiji”.

Facebook

Pjevač je otac troje djece. Sa bivšom suprugom Aidom ima kćerku Nađu koja mu je podarila dvojicu unuka i sina Damira. U vanbračnoj vezi dobio je sina Maka.

“Moja kćerka je šef klinike u Tibingenu, a to vam je na samom Švarcvaldu. Zet također radi na toj klinici. Moji unuci mogu da budu sretni jer imaju dobre roditelje, a roditelji mogu da budu sretni jer imaju zdrave i pametne dječake”, izjavio je Hari pa dodao:

Facebook

“Moji sinovi su se tek oženili i imaju tek da prave sve,” (sin Mak se u januaru ove godine u Sarajevu oženio Ružom. Pevačev nasljednik živi u ovom gradu).

Hari je  prokomentarisao i kako se snalazi kao deka.

“To mi je specijalno draga uloga, ali opet u njoj uživam djelimično. Oni su u Njemačkoj. Povremeno ja odem tamo kao bih bio sa njima malo. Tražim način da provodim vrijeme sa unucima”.

Imao je sjajni Hari i poruku za sve čitateljke i čitaoce.

“Budite mi zdrave, vesele, sretne. Volite svoju djecu. Mladi, pravite djecu. Ne idite sa ovog područja, koje je potpuno odvratno (smijeh), ako ste mazohiste. Šalim se, imam osjećaj da se ova regija malo dovodi u red i da će mladost novih generacija biti sve ljepša i ljepša”.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here