“KAD NEMA MAJKE U KUĆI, TO JE KUĆA BEZ SRCA”: Severina uputila emotivnu poruku sinu koja je RASPLAKALA ČITAVU SRBIJU!

0
647

Nakon što je sud u Zagrebu donio još uvijek nepravosnažnu mjeru prema kojoj Aleksandar Popović, sin Severine Kojić i Milana Popovića treba da živi sa ocem, javnost se znatno zanima šta se dešava u njihovom slučaju koji traje već 5 godina.

Severina je u oblikui dnevnika opisala kako je izgledao prvi vikend sa sinom nakon što je Aleksandar preselio kod oca.

“Budim se, 5.37, subota je. Suprug mi kaže – spavaj još malo. Poljubim ga i kažem – a ne, moram oprati kosu, dolazi nam on… Aleksandar mi uvijek kaže – mama, kako volim zaspat uz tvoju mirisnu kosu i zato jer si topla i meka. Sušim kosu i gledam se, a u ogledalu vidim ženu koja mi govori: “Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli”. Dolazi ti on. Dolazi mi moj sin u 10 sati. I moje misli otprije se odjednom rasprše jer on se pretvara u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u njega.”

“Zove me moja mama oko 7.15, i viče po dalmatinski – alooo, dolazim i ja iz Splita. Dolazi mi i mama, mojoj sreći nema kraja. Uvijek je znala kad i na koji način je trebam. Kad je nije bilo kod kuće, mislila sam da je to onda kuća bez srca. Čudila sam se kako mi doda maramicu prije nego što kihnem, znala je kad ću se razboljeti i po zvonu je znala koju sam ocjenu dobila u školi. Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš”.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here