BILA JE JEDNA OD NAJLJEPŠIH GLUMICA, A DANAS NE LIČI NA SEBE! Prije 17 godina DOTAKLA DNO, niko ne vjeruje da je ovo ONA!

0
505

Glumica Ketlin Tarner, koja glumi u seriji “Heartstrings”, u posljednje vrijeme izgleda neprepoznatljivo.

Nekada je važila za jednu od najljepših glumica u Holivudu, a danas niko ne može da je prpozna.

Nakon filma ‘Tjelesna strast’ 1981. godine stekla je svjetsku slavu, nakon čega je glumila u brojnim popularnim filmovima.

Na vrhuncu karijere suočila se i sa zdravstvenim problemima o kojima tada nije želela da govori. Naime, početkom 90-ih dijagnostikovan joj je reumatoidni artritis zbog čega su joj ljekari rekli da više neće moći da hoda.

– Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetima, kada me Holivud doživljavao kao jednu od najprivlačnijih dama. Najteže mi je bilo zbog toga što sam samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Jer ako to nisam bila ja, ko sam bila – kazala je svojevremeno glumica.

Iako je teška dijagnoza ostavila traga na njoj, glumica se nije predavala. Počela je da pije lijekove koji su sprečili dalji razvoj bolesti, ali i ostavili trag na njenom izgledu. Tada nije previše pažnje obraćala na izgled, već je isključivo bila fokusirana na to da ozdravi.

Zbog drastične promjene izgleda mnogi su bili uvjereni da se odala alkoholu, a teško se nosila sa komentarima pa je nekoliko godina kasnije bijeg od problema i utjehu pronalazila u alkoholnim pićima.

Ketlin je pre desetak godina objavila i svoju autobiografiju u kojoj je otkrila da su joj lijekovi pomutili razum i da se zbog toga odala piću. Dno je dotakla 2002. godine kada je odlučila da se suoči sa svojom dijagnozom i krene na odvikavanje od zavisnosti.

Danas je zavisnost iza nje, a ona bez ustručavanja o tom problemu otvoreno progovara kako bi bila primjer drugima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here