LUNA SMRŠALA, SMO KOST I KOŽA NA NJOJ,a sve zbog ZDRAVSTVENIH PROBLEMA o kojim prije nije željala javno da govori! Doktori joj savjetovali samo jedno

0
588

Luna Đogani na zabavi jednog dnevnog lista sinoć pojavila se u narandžastoj haljini,a preko nije imala ništa, vjerovatno je smatrala da je bolje istaći svoje atribute,nego čuvati zdravlje.

Tako je na pitanje novinara odoovrila da njoj nije hladno, a napalju je već lagano počeo da pada prvi decembarski snijeg.

Foto:Instagram

“Htjela sam i ja malo da promjenim, eto bar da bude neka drugačija boja. Hadno mi je, ali zato imam bundu, a imam i mog dečka”, poručila je Luna, a onda se nadovezao njen dečko Marko Miljković:
“Na ovom minusu najbolje grije ljubav . Ako vam je hladno onda nađite ljubav.”

Svi prisutni su primjetili da je Luna u zadnje vrijeme liniju dovela u red, a ona je onda odala koliko je kilogrma izgubila i kakvo joj je sad njeno zdravstveno stanje.
“Smršala sam čak šest kilograma. Bila sam na režimu ishrane koju mi je prepisala nutricionistkinja, jer sam imala neke zdravstvene probleme. Sada je sve super”, objasnila je ona.

Podsjećamo, Lunina zabrinuta majka Anabela u više navrata je govorila da njena ćerka ima zdravstvene poteškoće zbog kojih mora što prije da promjeni živtne navike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here