SVJEDOČENJE DRAGANE MIRKOVIĆ KOJE TJERA SUZE NA OČI: Oglasila se povodom smrti KSENIJE PAJČIN, otkrila nepoznate DETALJE! “Nazvala me dva dana prije nego…”

0
556

Pjevačici Ksenija Pajčin je oduzeo život njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sam sebi. 

Ona bi 3. decembra, da je živa, napunila 42. godine, a jedna od njenih velikih prijateljica sa estrade Dragana Mirković sada je otkrila nepoznate detalje iz života pejvačice.

– To je bila jedna preslatka i najljepša djevojčica, imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam vidjela ljepšu djevojčicu i dan danas – navela je Dragana.

Ksenija je te večeri kada je ubijena gostovala u emisiji, a tom prilikom je njen dečko došao u emisiju i donio joj cvijeće. Međutim, samo nekoliko dana prije smrti  pjevačica je kontaktirala Draganu Mirković, a Dragana je sad otkrila šta se tada zapravo desilo.

– Dva dana prije nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: “Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem”. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili.

Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno – zaključila je Dragana Mirković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here