DANAS ZARAĐUJE OGROMAN NOVAC, A NEKAD… Naš pjevač je odrastao u siromaštvu, a žene su ga povrijeđivale – EMOTIVNO I FIZIČKI!

0
513

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, danas uživa veliku popularnost, a muzika je od malih nogu bila njegova velika ljubav.

Tokom 2013. godine na gostovanju u Tuzli, obožavateljke su ga povukle sa bine među sebe i Stojan je nezgodno doskočio i polomio skočni zglob. U šali govori da su mu žene došle glave.

– Ljudi su spremni na sve. Mene je jedna bivša djevojka gađala daljinskim od televizora i razbila mi arkadu zato što nisam više htio da budemo zajedno, nije nam išlo… – priznao je Stojke.

I dok danas zarađuje na desetine hiljada eura, kada je započinjao estradnu karijeru nije imao finansijskih sredstava, pa je od roditelja pozajmio 300 eura kako bi snimio prvi spot.

– Dolazim iz malog mjesta u kome živi 5.000 stanovnika. Nemam mnogo slobodnog vremena, ali volim da odem u rodni kraj. Kad sam bio na početku karijere, neki nisu vjerovali u mene. Ponosan sam na to gdje sam danas. Još od malih nogu sanjao sam o svemu što imam danas. Htio sam da postanem pjevač koji će nastupati pred mnogo ljudi.

Roditelji su mislili da pjevam iz zabave, a ja sam im obećao da ću jednog dana biti jedan od najboljih u onome što radim. Majka, sestra, nećaci, ali i moj pokojni otac oduvijek su vjerovali u mene. Ispunjen sam i srećan, ali moram priznati da sam očekivao veliki uspjeh jer u ni jedan posao ne ulazim polovično. Dajem cijelog sebe – ispričao je MC Stojan za 24sata.hr.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here