“MOJ SIN IDE U PRIVATNU ŠKOLU, A NE U OVE GDJE IDU SELJAČKA DJECA”: Dara Bubamara izjavom PROBUDILA BIJES U CIJELOJ SRBIJI!

0
1369
Instagram

Dara Bubamara u jednom od zadnjih intervjua navela je da se ne boji da će njen sin biti razmažen, iako se ona i njen bivši suprug Milan trude da mu ispune svaku želju.

Pjevačica sinu Kosti u finansijskom smislu obezbjeđuje sve, ali kaže da nema strah da će to loše uticati na njenog sina.

“On nema na koga da bude loš, a u radu je već previše vrijedan. Igra fudbal, ide na džudo, od ujutro do uveče je u školi, govori tri jezika i svira klavir. Zar to nije dovoljan poklon majci da dijete sa 10 godina sve to već zna?” – izjavila je Dara nedavno za “Kurir”.

Ona je spomenula i obrazovanje svog sina, budući da joj je postavljeno pitanje da li je nekad imao neprijatnosti u školi zbog toga što mu je mama javna ličnost.

RAS Srbija

“Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna djeca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su djeca koja kažu: “Tvoja mama je vrh!” Moj Kosta bi u tom slučaju nekome udario šamar i rekao mu: “Ne obraćaj mi se više.” Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos” – rekla  je Dara i izazvala buru komentara.

RAS Srbija

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here