SUPRUGA NAJPOZNATIJE ZVIJEZDE GRANDA UPLOVILA U ESTRADNE VODE, A ZATIM NESTALA: Pogledajte kako izgleda, od nje je KĆERKA NASLIJEDILA LJEPOTU!

0
610

Milan Topalović Topalko jedan je od najpopularnijih pjevača “Grand” produkcije, ali nije jedini koji se bavi pjevanjem u svojoj porodici.

Njegova supruga Vesna Topalović dugi niz godina je pjevačica, ali se tek prije dvije godine osmjelila da zakorači u estradne vode. Tada je snimila prvu pejsmu “Drama”, ubrzo zatim i numeru “Unikat”, ali tu nije stala.

Naredne godine su Topalko i njegova žena snimili duetsku pjesmu “To nema cijenu”. Nakon toga Vesna se povukla iz medija i posvetila porodici.Vesna i Topalko

Jednom prilikom kada su je pitali za pisanja o Topalkovim preljubama rekla je:

Pa kada je lijep muškarac, kao moj suprug Milan, meni to imponuje. Bilo bi mi malo čudno da ga niko u životu nije pogledao, da ga ni sa kim nisu spojili. Ovako, šta znam… Meni je to super… Htio, ne htio, to moraš da prođeš. Ja sam to nekako prevazišla, tako da sam ja super spremna za takve natpise – izjavila je svojevremeno Vesna za jedan domači tabloid.

Osim što  je talentovana za muziku, Vesna je lijepa i zgodna žena, a mnogi kažu da je Helena Topalović ljepotu naslijedila upravo od majke Vesne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here