BRENA OTKRILA URNEBESAN DETALJ IZ SPAVAĆE SOBE! Željela je iznenaditi Bobu PROVOKATIVNIM KORZETOM I HALTERIMA, a onda su oboje PRASNULI U SMIJEH!

0
470

Brak pjevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića važi za jedan od najskladnijih na estradi jer za 25 godina, koliko su zajedno, nisu imali većih kriza.

Brena otvoreno priznaje da je, pored povjerenja, tajna njihovog odnosa u iznenađenjima, koje ona u vidu sek.si izdanja priređuje Bobi.

Alo.rs

– Kod kuće sam uvijek u nekim opuštenim pidžamama i s kosom vezanom u rep. Jednom mi sine ideja da i ja, kao neke što zavode, zavedem Bobu. Obučem ja tako visoke štikle s pufnom i korset, joj oni halteri me nervirali nikako da ih zakopčam sa zadnje strane. I tako utegnuta uzmem šampanjac i dvije čaše i krenem na sprat u sobu gde je bio Boba – otvoreno priča Brena tajne iz spavaće sobe i dodaje:

Instagram

– Penjem se tako uz stepenice, a ne mogu da dišem jer me steže onaj korset. Uletim tako obučena u sobu, a Boba me gleda i sav u čudu. Ja ništa ne govorim, otvaram šampanjac, sipam ga u čaše i odjednom oboje počinjemo da se smijemo. Tada mu kažem: „Joj, molim te otkopčaj mi ovaj korset, ne mogu da dišem.“

Slatko smo se nasmijali, nakon čega sam obukla pidžamu i shvatila da me voli baš onakvu kakva sam – rekla je Brena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here