KRIJU JE OD MEDIJA KAO ZMIJA NOGE, KĆERKA SAŠE POPOVIĆA USLIKANA NA ULICI: Evo kako ona danas izgleda, ISTA SUZANA! (FOTO)

0
712
RAS Srbija

Jedan od najmoćnijih ljudi u srpskom šou-biznisu Saša Popović već je dvadeset jednu godinu u braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović, sa kojom ima kćerku Aleksandru. Član njihove porodice je i sin Suzane Jovanović iz prvog braka Danijel, a Saša ga gleda kao svog sina.

Sašina i Suzanina djeca poznata su po tome da su vrlo  skromna, kao i da ne vole pažnju medija. Zbog toga nasljednicu direktora “Grand” produkcije i poznate folkerke nikad ne možemo vidjeti u medijima.

Printscreen

Ekipa “Paparaco lova” je  uspjela da snimi Jovanovićevu kako sa kćerkom završava neke obaveze po gradu. Obje su bile bez šminke i ni po čemu se nisu izdvajale od drugih ljudi.

Aleksandra ima 20 godina i sad za sad je posvećena samo studiranju.

“Nju ne zanima da radi u “Grandu”. U drugim je vodama, a sin je tonac u “Grandu”. Kad završi studije, vidjećemo” – rekao je za “Blic” Saša Popović na pitanje o kćerki.

Da je zaista skromna govori činjenica da nije nikad pravila feštu za javnost osim za 18. rođendan.

Printscreen

“Skromno, intimno, u krugu porodice… Kćerka nam je rekla: “Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim”. Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svijetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa… Dijete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu, takav je i sin, a takva je i ona” – rekla je njena mama Suzana Jovanović na pitanje o proslavi kćerkinog punoljetstva.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here