SAŠA POPOVIĆ PROSLAVIO ODLAZAK U PENZIJU, SVI PJEVAČI MU ČESTITALI: Evo kako sad živi i kolika će mu biti primanja!

0
628
Printscreen

Direktor „Granda“ pred snimanje emisije dobio bezbroj poklona i čestitki, ali je poručio da će i dalje da radi

Saša Popović proslavio je odlazak u penziju sa svojim kolegama pred početak emisije „Grand specijal“.

Printscreen

Direktor „Grand produkcije“1. novembra je zvanično dobio rješenje o penzionisanju, o čemu su svi pisali, ali je i dalje ne odustaje od posla. On nije želio da pravi feštu, ali je prije nego što je ušao u studio, u bekstejdžu je počastio članove žirija „Zvezda Granda“ i druge goste.

“Sad sam penzioner i time se dičim i pomalo na svoga ćaleta ličim. E, sad kao penzioner kao bubreg u loju živim. Ja ću imati malu penziju, ali ne znam da li može od toga da se živi. Mogao sam od aprila da odem u penziju, tada kada sam napunio 65. godina, ali, eto, još malo sam produžio. Nije važno kolika će da bude penzija, nego dokle ću da je primam” – rekao je Popović.

Odlazak u penziju Popoviću su čestitali svi pjevači, a novinarka emisije „Ekskluziv“ Maja Sokolović je Popoviću poklonila jastuče i vuneni prsluk.

Printscreen

“E, ovo mi je sad potrebno. Sada su počela krsta da me bole i najvažnije je da bude toplo. Šalu na stranu, ja se baš radujem što sam penzioner. Mnogo toga sam uradio, red je da se i ja odmorim” – dodao je Saša.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here