PROŠLO JE DESET GODINA OD VIDEA “BOŽE PETRA”: Petra je danas ODRASLA, a rijetko ko može PREPOZNATI OVU LJEPOTICU! Možete li vi?!

0
633

Natalija Mitrović i Petra Milošević  postale su hit kada su prije desetak godine ‘gostovale’ u emisiji ‘Besne gliste’.

Tada su imale samo četiri godine, a  senzacija su postale rečenicom ‘Bože, Petra!’. Ona im je, kažu, obilježila život.

– Postala sam baš popularna. U početku sam se puno fotografirala s ljudima, na ulici me pitaju za sliku, ali prije je toga bilo više – izjavila je Natalija, koja je izgovorila ‘famoznu’ rečenicu.

– I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta ‘Bože, Petra’. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna – izjavila je Petra.

Video se na YouTubeu može naći na nekoliko različitih kanala, ali  ‘originalni video’ pogledan je preko 3,3 miliona puta.

Tema emisije bili su frizeri, a Natalija je oduševila rečenicom:

– Da sječeš kosu da budeš ćelav? Bože, Petra!

Pored toga, Natalija je nasmijavala gledatelje i zbog toga što nije prestajala pričati. Tako ‘jadna’ Petra gotovo da i nije mogla doći do riječi, ali Natalija joj je cijelo vrijeme govorila: ‘Mogu li sad malo ja da pričam?’.

Jovana Maletić je voditeljica emisije ‘Flashback’ gdje se prisjećaju ljudi koji su bili nekada bili popularni, sjeća se i Natalije.

– Kad smo anketirali publiku koga bi voljeli vidjeti u emisiji poslije određenih godina, za koga misle da su zaboravljeni, dosta njih je pitalo gdje je ta djevojčica, odnosno gdje je ‘Bože, Petra’ jer je to tako ostalo – rekla je Jovana.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here