MJEŠTANI STARE PAZOVE NISU MOGLI DA ŠUTE, OTKRILI SVE O SEKI I VELJKU: Ovo je prava istina o njihovom odnosu, NIKO NIJE OČEKIVAO!

0
615

Seku nije slava promijenila! Naime, iako mnogi pjevači  nemaju skoro nikakav kontakt sa komšijama, Seka Aleksić itekako ima.

Za nju komšije kažu da živi kao sav normalan svijet, a njen sin Jakov se često igra sa mališanima iz okolnih kuća.

-Kad god je neko slavlje, Seka pozove djecu iz komšiluka. Moja deca idu rado tamo, sve im daje od igrački, kolača, sokova i ručka. Uživaju kod Seke. I ona i Veljko su roditelji i komšije za primjer – rekao je komšija i dodao da su netačne glasine da je Seka uobražena:

– Ma, kakvi! Nema babe koja prođe ulicom a da joj ona ne svirne autom i ne pozdravi je. Vrlo je ljubazna, normalna i prijatna.

Riječi hvale za Seku i Veljka  imali su i radnici obližnjeg auto-servisa.

– Ona i Veljko su vrlo kulturni, fini i pristojni ljudi, uvek se pozdrave sa nama. Viđamo je često sa sinom kako šeta. Ranije smo njoj i Veljku popravljali kola, ali posljednjih godina imaju automobile pod garancijom, pa više to ne činimo – rekli su za mehaničari.

Odlična je, nije isfolirana. Sasvim je prirodna, našali se, pozdravi sve, nemamo nikakav problem sa njom. Nema nikakve zahtjeve posebne, ponaša se normalno, uglavnom dolazi nedeljom i kupuje na veliko.

Ne traži da joj se naplati preko reda. Dolazi potpuno opušteno odevena, često i bez šminke. Kada joj neko zatraži fotografiju i autogram, izlazi u susret. Uglavnom dolazi sa suprugom, nekada i sa sinom – rekli su u prodavnici.

Oglasio se Uroš, vlasnik kafića gdje je Seka stalni gost, ali i  u kućni prijatelj.

– Mi smo kao brat i sestra. Kada se vidimo pričamo razne priče, dajemo jedno drugom savjete. Seka je veoma duhovita i sa njom vrijeme vrlo brzo prolazi. I po šest sati da sjedim sa njom to prođe kao sat vremena koliko je zanimljiva. Voli šalu. Odlična je domaćica, a Veljko je odličan domaćin. Zna da uđe u kuhinju sama, da spremi…

Ljudi je gledaju na televiziji, pa kroje sliku o njoj na taj način, neki možda misle da je uobražena, ovakva ili onakva, ali, iskreno da vam kažem, ona je prava žena iz naroda, opuštena, normalna. Uglavnom je umorna, jer dosta radi, voli da dođe ovde kod nas, jer ovde “puni baterije”. Porlazi nam vrijeme u priči i šali, slušamo muziku – otkriva Sekin prijatelj, čiji je otac sveštenik, a u crkvu u StarojPazovi u kojoj služi liturgije Aleksićeva često dolazi.

-Kada su u Srbiji, kada nisu na putu, svake nedelje su kod nas u crkvi na liturgiji, ona i Veljko. Često se pričešćuje, što je najvažnije – kaže ljubazni mladić.

Za Seku važi da je jedna od najhumanijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, a to je potvrdio i njen prijatelj.

– Seka je veoma humana, u Staroj Pazovi je do sada održala dva humanitarna koncerta, bilo je na oba koncerta oko 10.000 ljudi, mještani Stare Pazove baš vole Seku – kaže prijatelj popularne pjevačice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here