METALNI APARATIĆ, DIOPTRIJSKE NAOČARE! OVAKO JE NEKADA IZGLEDALA RUŽNA NINA! Sada je pozirala u KUPAĆEM KOSTIMU, svi su ostali BEZ RIJEČI! TOP MODEL!

0
770

Prije nešto više od deset godina na domaće ekrane stigla je hrvatska serija pod nazivom ‘Ne daj se, Nina’.

Glavnu ulogu imala je Lana Gojak (35) koja je glumila Ninu Brlek, djevojku neugledne vanjštine, ali obrazovanu i inteligentnu.

Zahvaljujući svojim sposobnostima Nina se zapošljava u u prestižnoj hrvatskoj modnoj kući ‘H-Moda’, piše 24 sata. Brojni obožavatelji sjećaju se pulske kazališne i televizijske glumice s metalnim aparatićem i dioptrijskim naočalama.

Gojak je ovih dana u Dubrovniku snimala kampanju u kupaćem kostimu slovenskog brenda i oduševila sve pratitelje.

Pozirala je u atraktivnom crnom kostimu te otkrila kako još uvijek nije isplanirala godišnji odmor.

”Sigurno ću otići do rodne Pule, vjerojatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Zaručnik i ja smo zaljubljenici u kampiranje, tako da je i ta opcija otvorena. Kada se umorimo od vrućina, volimo posjetiti Gorski kotar. Imam i nešto predstava po obali tako da će ljetni dani biti raznoliki’‘, rekla je glumica, piše 24 sata.

Lana je i dalje aktivna u glumačkom svijetu – snimila je ne desetke serija poput ‘Čista ljubav’, ‘Stipe u gostima’, Larin izbor’, a matična kuća joj je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here