TRANSFORMACIJE POZNATIH Uspjeli smršaviti desetine kilograma i izgledaju neprepoznatljivo

0
643

S viškom kilograma bore se na sve četiri strane svijeta. A kada je fizički izgled u pitanju, slavne osobe su pod većim pritiskom.

Borba za bolje uloge i svoje mjesto u Holivudu je stresna, a poznati često utjehu traže upravo u hrani. Tačno je da oni mogu da priušte sebi lične trenere i stroge dijete, ali višak kilograma ni kod njih ne nestaje preko noći, već nakon višemjesečnog mukotrpnog vježbanja i dijeta. Oni su dokaz da je sve u volji i tome koliko ste spremni da radite na sebi.

Krsti Alej (Kirstie Alley)

 - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Glumica je dostigla vrhunac karijere osamdesetih godina. Otad se više puta prilično gojila i mršavila, ali to nije utjecalo na njen uspjeh u Holivudu. Uvijek izgleda elegantno i graciozno u svim prilikama.

Val Kilmer

 - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Nisu samo žene te koje muče muku s kilogramima. Poznati glumac Val Kilmer je kao Betmen ukrao srca milionima žena širom svijeta 90-ih godina. Glumac je otad nabacio dosta kilograma i ponovo smršavio.

Melisa Mekart (Melissa McCarthy)

 - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Glumica je poznata po ulozi u seriji “Gilmore Girls”, a u posljednje vrijeme obradovala je sve fanove jer je uspjela smršaviti nevjerovatna 34 kilograma. Novi izgled joj očaravajuće dobro stoji.

Majk Tajson (Mike Tyson)

 - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Jedan od najpoznatijih boksera svih vremena Majk Tajson imao je 58 profesionalnih mečeva u životu od kojih je izgubio samo šest, a jedan od najvećih izazova ipak mu je bio gubitak viška kilograma. Nakon penzije, on kao da je zaboravio na svoj do tada zdrav način ishrane i vježbanja. Počeo je da ide u teretanu i radio je veoma naporno na tome da smršavi 63 kilograma. Vježbao je kao atletičari i uspio izaći nakraj sa svojom težinom. Također, postao je vegan, što mu je pomoglo da ostane zdrav i zadrži težinu.


Džona Hil (Jonah Hill)

 - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Njegova karijera počela je 2007. godine. Njegova šarmantna pojava u “Supertati” uskoro se pretvorila u gojaznu jer je glumac prestao voditi računa o svom zdravlju. Ali vidno je smršavio prije premijere filma “21 Jump Street”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here