SMRT MAJKE JE POTPUNO DOTUKLA, RADA MANOJLOVIĆ NEUTJEŠNA: Sav zarađeni novac je uložila u jedno, NAMUČILA SE KAO NIKO!

0
562

Veliki broj zvijezda na srpskoj estradnoj sceni rado bi zaboravile prošlost i rodno mjesto, pogotovo ako nisu rođene u Beogradu.

Ima i izuzetaka, kao npr. Rada Manojlović koja se selom Četerežem dičila otkako se pojavila na sceni “Granda” davne 2007. godine. Ponosno je govorila da dolazi iz jednog malog mjesta kod Požarevca pa je Četreže postalo poznato po Radi, kao što je Kasidol po Dragani Mirković ili Brčko po Lepoj Breni.

Tužna životna priča Rade Manojlović zbog prerane smrti majke natjerala ju je da brzo odraste i bude domaćica u kući. Mještani je zato hvale kao djevojku koja sve  zna da radi i koja je u dosta situacija bila glava porodice.

“Otkako je postala poznata, slabo se viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro da se udaje, voleo bih da se uda” – kaže Dragan koji se nalazio na traktoru u blizini Radinog porodičnog doma.

Radin otac i maćeha su bili na pijaci gdje prodaju voće. Ogroman osmijeh po povratku dovoljno je govorio da je robu prodao te da je zadovoljan:

Instagram

“Rada je podigla ovu veliku kuću, a u ovoj plavoj je odrasla, dok je bijela kuća naša osnovna. Meni je dovoljno ono što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevjenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da se dođu i sakriju se od javnosti” – kaže Rade pokazujući na bijelu kuću sa više spratova u koju je Rada uložila sve što je zaradila.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here