NATAŠA BEKVALAC GRCALA U SUZAMA, NIJE MOGLA DA PROGOVORI: Ovo joj je teško palo, razlog nikog ne ostavlja ravnodušnim!

0
514

Popularna pjevačica i jedna od najljepših Srpkinja je prije svega majka predivnih djevojčica

Nataša Bekvalac se raslplakala u “Glamuru”, a ovaj prizor iznenadio je mnoge, iako su gledaoci već viđali da gledaju kako pjevačica plače u emisijama, povodom rastanka od Danila Ikodinovića. Ovog puta razlog su bile njene kćerke.

Pjevačica je gledala pripremljeni prilog o odrastanju svojih kćerki Hane i Katje, napravljen na osnovu slika koje ona objavljuje na društvenim mrežama, u kombinaciji sa dječijom pjesmicom, a onda emociju nije mogla da sakrije, pa je tražila i da prekinu snimanje emisije, što se nije desilo.

Instagram

“Imala sam dugo tu teoriju da treba da ih zaštitim od svega, a onda sam shvatila da griješim. Posebno se to odrazilo na Hanu jer sam osjećala pretjeranu potrebu za zaštitom, a onda je i Danilo to isto radio. Baš je ljubimica u porodici. Poslije sam shvatila da to nije dobar način. Djecu treba pustiti da se upoznaju sa svijetom onakvim kakav on jeste. Naravno da si kao roditelj uvijek tu da zaštitiš dijete, ali univerzum jako dobro radi stvari za nas. Oslobodila sam se tog straha za djecu, iako i danas ponekad brinem kad Hana izađe da li je sve u redu, ali nisam više opterećena. Zato sam više relaksirana, pa i njima prenosim tu energiju” – ispričala je Nataša.

Printscreen

“Nisam ja drugačija od većine majki. Ja sam vrlo slična svakoj. A svaka majka zna šta bi uradila za svoje dijete…” – pokušala je da kaže, ali su joj riječi zastajale u grlu.

“Da uzmete snimke bilo koje mame, a pogotovo u situaciji u kojoj sam ja, a u toj specifičnoj situaciji sam godinu i po dana, vjerujem da bi svako ko je emotivno zdrava osoba reagovao na ovaj način. Moje suze nemaju veze sa tugom. Ovo je nešto na šta sam najosetljivija! Osetljiva sam kada na video-pozivu vidim Katju pred nastup, naravno da mi nije svejedno, a posebno u situaciji gde sam ja s njima sama – ispričala je Nataša u pomenutoj emisiji.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here