BRENIN SIN PROGOVORIO O ŽENIDBI: Stefan Živojinović NIJE ALAV, ali priznaje da OVO nikad ne bi dozvolio roditeljima!

0
555
Instagram

Stefan Živojinović pričao je o svojoj ženidbi u trenutku kada je sktuelna priča o svadbi sina Svetlane Cece Ražnatović. Brenin sin, ipak, ne razmišlja o svadbi sve dok ne bude potpuno siguran da je sasvim stabilan i sposoban da sam svom djetetu kupuje pelene.

“Tako je. Ono što prvo treba da uradiš jeste da si stabilan, ostvaren i da imaš finansijsku nezavisnost od roditelja, da ti možeš to sam da izguraš. Ne bih mogao da podnesem činjenicu da mi roditelji daju pare za pelene. Zato i ne razmišljam o tome, gledam da što više radim i ostvarujem, čak i van ovog posla. Koliko toliko sam nezavisan, ali nije to to. Uvek je daj još, nije to alavost, ali prosto takve su ambicije, svako hoće najbolje za sebe” – istakao je mladi pjevač.

Instagram

Obećao je da će javno kazati kada bude imao ozbiljnu vezu koju će krunisati brakom, jer nema potrebe da krije od medija.

“Sve se opipava, da li je to ili nije to. Kad bude, biće javno. Zasad nema ni potencijalne, uživam ovako i mislim da u mojim godinama nije ni vreme za to” – rekao je Stefan i istakao da se slaže sa Breninom izjavom da nemu se ne žuri i da ne treba da se ženi prije tridesete.

Ana Paunković

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here