NIKO NE ZNA KO JE ONA, A ZBOG NJEGA JE PROŽIVJELA UŽAS: Ovo je žena BOBANA RAJOVIĆA, prava ljepotica!

0
674
Printscreen

Boban Rajović iz braka sa Danijelom ima troje djece Ivanu, Anđelu i Andreju i njihov odnos se može lahko opisati, jednom riječju – harmonija.

U braku su već 27 godina u braku, ali nju nikad ne višamo u medijima.

Instagram

Bobanova supruga Dragana Rajović živi sa djecom u Beogradu i ne voli da se eksponira. Boban ne krije koliko voli svoju ženu, čak njeno ime ima istetovirano na podlaktici. Pjevač je otkrio da imaju tajnu dugog i uspješnog braka.

“Dragani je bog dao mnoge vrline, a to što je potpuno normalna osoba je ključ uspješnosti našeg braka. Čak i dok sam bio anoniman, moj duh je bio nemiran i vragolast. Vozio sam taksi u Danskoj, a to je vrsta posla koja nosi dosta iskušenja, ali moram da priznam da mi je tada bilo lakše, jer me žene nisu spopadale kao sada” – izjavio je Boban.

Alo.rs

Boban je nekad davno u intervjuu za Glossy pričao o svojoj skromnoj supruzi Dragani:

Alo.rs

“To što je moja žena istrpjela, malo koja bi mogla. Zaista je prošla golgotu sa mnom, ostala je tamo sa troje djece, dok sam ja u Beogradu bio bez dinara. Počela je da viče na mene: Jesi ti lud, što to radiš? Vrati se u Dansku da se baviš normalnim poslom, vozi taksi, radi u fabrici od sedam do četiri, bićemo srećna porodica! Zašto ideš glavom kroz zid? A evo i sada, pred fotografisanje i intervju za vaš magazin, zakačili smo se jer ona jednostavno nije u tom filmu. Jedva sam je nagovorio da se slika. U potpunosti je razumem i da smo isti, možda ne bih uspio u životu. Hvala joj što me razumjela svih ovih godina.”

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here