DA LI SE SJEĆATE SKANDALA? Nikolina je bila Mis Srbije, a nakon ODUZIMANJA KRUNE nestala je iz JAVNOSTI! Pogledajte kako izgleda DANAS!

0
768

Izbor za mis Srbije 2012. godine ostao je u sjećanju zbog skandala koji se dogodio nakon što je tada odabranoj misici, Nikolini Bojić, oduzeta kruna za najljepšu.

Misica Nikolina je tada imala je 25 godina, a ubrzo joj je oduzeta kruna jer su glavni saznali da je udata, što nije bilo u skladu sa pravilima.

Prvo su u javnost isplivale provokativne fotografije na kojima je pozirala samo u visokim štiklama i čipkanim gaćicama, a odmah poslije toga  se saznalo i da je misica udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića. Zbog svega toga je misici pozlillo.

Na neko vrijeme pobjegla je u Minhen i sakrila se svega.. Mediji su pisali da je nestala sa krunom vrijednom 5.000 eura, promijenila je broj i ugasila profile na društvenim mrežama, te angažovala advokata.

Teniser je nakon toiga potvrdio da su njih dvoje u braku.

Problem je bio i to što se ona predstavila kao fitness instruktorka, ali je zapravo radila kao kuharica u restoranu. Tek kasnije kompanija Miss Yu pomogla joj je da upiše Višu školu za fitness.

Priča se završila u novembru 2012, kada je Nikolina samovoljno vratila krunu i predala titulu prvoj pratilji Aleksandri Doknić. Organizatori su tražili da plati odštetu od 50.000 evra.

Godinu dana poslije su se prestali kriti te su u augustu napravili veliku svadbu u Apatinu i crkveno vjenčanje. Dobili su i sina.

Evo kako ona danas izgleda.

Foto: Ras Srbija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here