ZBOG SLOBE RADANOVIĆA OSTAVILA MUŽA I SADA JE TRUDNA: “Jedva čekam da vidim Jelenu kako u rukama drži našu bebu?!

0
642
Instagram

Pjevač Slobodan Radanović izgleda želi da osnuje porodicu sa svojom novom, još uvijek vjenčanom djevojkom, Jelenom Đuričanin Marković, koja je navodno ostavila svog supruga upravo zbog njega.

Sloba priznaje da je lud za Jelenom, a kako su svaki dan zajedno, vidio je kako se ona ponaša prema djeci, koliko je brižna i dobra majka, pa se, kako navodi izvor, povjerio svom prijatelju, kako će mu Jelena roditi dijete.

Alo

“Sa Slobom se godinama družim i između nas dvojice nikada nije bilo tajni. Prvi sam saznao za njega i Jelenu. Vjerujte, nije mu bilo lako ni meni da kaže, a kamoli vama, koliko je odlijepio za njom. Vidi se da je ona brižna i požrtvovana majka, što njega oduševljava” prenio je izvor blizak Slobi Radanoviću, za Srpski telegraf.

“Sloba se skroz promijenio. Ona je ta sa kojom želi da provede cijeli svoj život, ona će mu roditi dijete – dodao je izvor, pa imitirao Slobu, odnosno citirao način na koji se on njemu povjerava:

Društvene mreže

“Ne znam šta mi je. Jelena je u meni probudila, ono što nijedna druga nije. Gledam je kako se bori za svoju djecu. Ona će biti majka mog djeteta. Nikad nisam upoznao takvu ženu kao što je ona. Njenu djecu ću da prihvatim, kao da su moja. Naravno, neću im biti ja otac, imaju oni svog oca, koji je uvijek tu za njih. Ali, kad mi budemo imali našeg malca, bićemo velika sretna porodica. Jedva čekam da vidim Jelenu, kako u rukama drži našu bebu. Ona je ta, siguran sam u to” – pričao je izvor, koji kaže da se Sloba njemu povjerava u svim životnim situacijama, pa tako i o trenutnoj sa Jelenom.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here