SLAVNI ODBACILI PINCETE: Spojene OBRVE POSTALE TREND

0
1175

I dok je zadnjih godina bilo nezamislivo da će žene ponosno isticati svoje spojene obrve, sada je to, sudeći po fotografijama slavnih ličnosti, postalo pravi trend.

Sve je počelo kada je prije nešto više od dvije godine poznata grčka manekenka Sophia Hadjipanteli postala apsolutni hit na Instagramu zbog gustih tamnih i prirodno spojenih obrva.

I dok su je mnogi prozvali ljepoticom, druge je ovakvim obrvama zgrozila, a iako je svojim izgledom ljepotica podijelila mišljenja javnosti, pokrenula je novi trend koji je sada posebno doživio ekspanziju zbog novog spota španske muzičarke Rosalije.

26-godišnja Španjolka nedavno je izdala album “El Mal Querer” kojim je stekla svjetsku slavu i novom spotu za pjesmu “A Palé” pokazala je svoje spojene obrve.

Spojenim obrvama koje, mora se priznati,djeluju puno prirodnije i nježnije od obrva spomenute Grkinje ona je promijenila mišljenje velikog dijela javnosti o ovom beauty trendu, a u američkom časopisu Vogueu su je usporedili s pionirkom ovog novog trenda, slavnom meksičkom slikaricom koja je prepoznatljiva po obrvama Fridom Kahlo, te su potvrdili da su spojene obrve službeno ponovo u modi.

Novi trend kojem se niko nije nadao već uveliko “zaživio” dokazuju brojni modeli koji su odlučili odbaciti pincetu i ponosno pokazati prirodno spojene obrve na Instagramu, piše Noizz.rs.

Neke od njih pogledajte u nastavku:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here