Na svakom koncertu BALAŠEVIĆ čuva dva prazna mjesta, a kad vidite za koga srce će vam pući

0
710

Poznati kantautor Đorđe Balašević doživio je infarkt i trenutno se nalazi u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Njegovi nastupi su odgođeni do daljnjeg, a u nastavku vam donosimo podsjetnik kako je uopšte ovaj pjevač osvojio srca publike širom regiona.

Naime, svoju karijeru Đorđe Balašević otpočeo je prije četiri decenije u srednjoškolskom bendu “Žetva” s kojim je snimio prvi singl “U razdeljak te ljubim”.

Polako svi počinju da prepoznaju glas talentovanog muzičara ,a on dalje svoj put nastavlja u grupi “Rani mraz”.

Roditelji su smatrali da je trebalo da se bavi geografijom i nikada nisu prisustvovali njegovim oncertina a on je uvijek ostavljao dva mjesta za njih.


U braku je sa Oliveru Savić sada Balašević, a njihov susret izjednačava se s onim sa filmskog platna. Ona kao reprezentativka u gimnastici sa nešto skromnijim načinom života, i on na početku slave s raskošnijim životom.
Olja će ubrzo postati muza koju je svaki muzičar oduvijek sanjao.


Iz njihove ljubavi, izrodilo se troje djece, Jovana, Jelena i Aleksa. A od 2013. godine ova porodica bogatija je i za dvije unuke koje je rodila kćerka Jelena.

Đorđe Balašević rođen je 11. maja 1953. godine, a iza sebe ima mnoštvo pjesama koje su posvećene njegovoj muzi, Olji Balašević, a svoje riječi pretočio je i na papir, pa tako može da se pohvali i sa pet književnih djela.

Izvor: hayat.ba /Foto: instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here