RAZOTKRILA DALILU DRAGOJEVIĆ, VESNA RIVAS NA SUĐENJU IZNIJELA SVE DOKAZE: Njen “rijaliti muž”, SVE JE LAŽ, postoje snimci!

0
692
Foto:Printscreen

Vesna Rivas je jučer prvi put imala ročište za tužbu koju je protiv nje pokrenula Dalila Dragojević.

Nakon susreta sa sada jednom od najaktulnijih zadrugarki, Vesna je rekla svoje utiske o početku suđenja.

Printscreen

“Bješe dan i početak suđenja sa Dalilom. Danas je ona tužila mene. Ako ona zna šta je htjela tužbom, ja se sječem gdje sam najtanja. Na početku, traže ona i njena advokatica, da Sud preko policije nađe njenog svjedoka Spahu i privede na suđenje da svjedoči. Hahaha, sudija je pogleda u šoku i kaže, ali Vi tužite, vaša parnica, Vi i dovodite svjedoke. Za sljedeće ročište, dovedite svjedoka, ako ga imate i završavamo sa ovim suđenjem. Nije baš bila radosna. A stvarno, uopšte mi nije jasno, šta to treba da svjedoči Spaho? Sulejman Spaho… O detaljima ćemo kada se završi suđenje. Sve u svemu, jedva čekam moju protivtužbu, 9. decembra, pa da vidimo Dalilu Istinu kako će da objasni i dokaže svoje laži vezane za mene, vrijeđanja najgnusnija, vrijeđanja mog sina itd. Ja sam predala sve snimke, a danas sudija konstatuje da Dalilin tim uopšte nije predao snimke dokaze za njenu tužbu protiv mene već samo transkripte? Ona misli da je Sud rijaliti pa će biti suđenje kao u rijalitiju, hahaha… E moja Dalje, loše su te savjetovali tvoji S&S. Sad nema nazad, skupo košta, a nema ni Skrivene, ni Silvane, da te pokrivaju, vade i peru. U Rijalitiju ste mogli ti i tvoj za Rijaliti potrebe Muž, i da lažete, mažete, manipulišete, a ovdje na Sudu, kako ti reče sudija danas – neću ovde u sudnici te rijaliti fore i priče već konkretno. A konkretno, nemaš ništa za mene. Jbg. No, tražila si, dobila si”, navela je Vesna na “Instagramu” i dodala:

Alo.rs

“Danas su je čuvali ko Eskobara. Nema telefona ni kod advokatice. Kaže Dalila, ja ćutim godinu dana, ne spominjem Vesnu… Pa naravno da si zaćutala kada ti je stigla protivtužba, a nema načina da oboriš sopstvene izjave i tvrdnje, koje su i te kako morbidne i nadasve lažne. I pritom, postoje snimci šta više da vam kažem. Poslije nas, još jedno specifično suđenje je počelo između Ivane i Ljubiše Buhe… I bješe dan…”

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here