DETALJ KOJI NAKON ANABELINOG RAZVODA NIKO NIJE PRIMIJETIO: Pogledajte njeno prezime, svi u čudu!

0
640

Pevačica Anabela je bila nedavno poligrafskom ispitivanju pa otkrila da se i dalje preziva Atijas. Mnogi su iznenađeni. Ona je, pak, napomenula da se sa bivšim suprugom nije rastala zbog nedostatka ljubavi, treće osobe ili bilo čega sličnog, te da čak i vjeruje da bi on pokušao i ponovo sa njom.

“Mi smo se rastali zato što smo dvoje zrelih ljudi, prijatelja, koji su shvatili da loše funkcionišu u paru”, objasnila je ona, goverći da je za njegovu najnoviju vezu znala i prije medija, jer mu se takve stvari uvijek vide u očima.

Kako je otkrila, prvi posao koji je radila bilo je branje jagoda u njenom rodnom gradu Goraždu. Što se tiče karijere, za “propast Fanki Džija” uglavnom krivi Đoleta Đoganija, jer ga je Gagi uvijek slijepo slušao. Ona je radila po ugovoru koji joj je po nastupu omogućavao 100 eura, a ukoliko bi ga raskinula, morala bi da se iseli iz stana u kojem je živela sa djecom.

Osim što jepropatila zbog zdravlja – kada su joj ’95. uklonili tumor, Anabela je potvrdila da je i njena kćerka Luna imala strašnih problema i to po rođenju.

“Sa 20 dana života je dobila tešku infekciju bubrega. Dali su obrazloženje da je bakterija neka u toku porođaja napravila kurcšlus. Bili smo u bolnici u teškoj izolaciji, ja kao majka, ona kao beba”, rekla je pjevačica.

Devedesetih, patila je jer nije znala da li joj je otac živ. Svaki dan je bila u kontaktu sa radio-amaterima. Oni bi joj samo pročitali spisak mrtvih za dan, a nju bi usrećilo ukoliko se njegovo ime ne bi našlo na listi.

Instagram

Smrt dečka Nikole nije mogla podnijeti. Kako je istakla, nikada zbog toga nije pokušala da podigne ruku na sebe, ali je priželjkivala da se nešto desi. Period koji je provela sa njim nazvala je “životom prije života”.

Anabela je još progovorila iskreno i o modricama koje bi joj ostajale nakon batinanja. Ona ih je krila od djece debelim slojevima pudera, namijenjenim za scenu, ali Luna je, kaže, bila već dovoljno stasala da shvati šta se zapravo događa.

Instagram

Od Lunine nagrade dugove nije vraćala, iako kruže takve priče.

“Luna je vratila svoje”, potvrdila je sa osmijehom.

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here