KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA PRAVA JE LJEPOTICA: Često objavljuje PROVOKATIVNE SLIKE, a sad je šokirala KOSTIMOM ĐAVOLICE! Evo šta kaže OTAC!

0
656
Printcreen

Starija kćerka Zdravka Čolića nedavno je postala punoljetna, a lijepa Una redovno šokira objavama na društvenim mrežama, pa se tako i dalje priča o njenom kostimu đavolice za Noć vještica.

Printcreen

-Sad su u tim godinama, pa im sve prija. Ali sve će to proći .Vjerovatno se neće baviti nikakvim javnim poslom, studira nešto što bi sutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svijetu. Svim mladim djevojkama, djevojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što u biti nisu takve– rekao je Čola. Pjevač porodicu očekuje na koncertima u Beogradu,a zakazana su čak tri.

Instagram

-Mislim da će bite na nekom koncertu. Tata je tata, koncert je koncert. Vole one tatu. Skromne su, nije ono: “Daj karata”. Ali za drage prijatelje uvijek mora biti. Očevi su slabi na kćerke, mama je tu stroga. Treba ih pustiti, a majka je tu da ima čvrstu ruku i drži stavri pod koncem.Koliko uspijem u tome to je druga priča – kazao je Čolić.

Instagram

Izvor:Express

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here