U OVIM TMURNIM DANIMA MI VAM DONOSIMO NEŠTO ŠTO ĆE VAS ORASPOLOŽITI: Deset stilskih i odvažnih modnih savjeta za proljeće!

0
578

Proljeće živopisnu i privlačnu sliku, što je najbolje postići neustrašivim igranjem bojama, teksturama i oblicima. Drugim riječima, napravite svoju malu modnu revoluciju!

Mi  smo napravili virtualno hodočašće nekim od najatraktivnijih svjetskih modnih događaja i sada smo spremni predstaviti vam ovogodišnji idealni proljetni izgled u svim uzbudljivim aspektima.

1. Tender kašmira

Kašmir kaputi nikada ne izlaze iz mode. Što se tiče ove prolećne sezone, jednostavno si ne možete priuštiti da nemate pri ruci, zajedno s asortimanom šešira, strogih pantalona i seksi jakni ili polutrugih niskih cipela. Prema mišljenju vodećih modnih dizajnera, pastelne boje su put kojim će se kretati – dodat će lakoći i originalnosti vašoj slici. Plavi, ružičasti i tirkizni kaputi siguran su izbor kako biste izgledali neodoljivo.

2. Moderni klasik: ogrtač, traperice / pantalone, brodske cipele / niske cipele

Kako proljeće u potpunosti ulazi u svoja prava, dolazi vrijeme strogih i elegantnih kaputa. Vrhunski modni dodaci dugi su kaputi nježnih tonova. Ravne linije i boemska ležernost najhladniji su trendovi koje treba slijediti.

Ogrtače možete nositi uz hlače, traperice, niske cipele ili čizme.

3. Traper

Neka bude jednostavno, ali stilski! Možete odabrati bilo koju vrstu odjeće, pod uvjetom da je napravljena od materijala traperica. Razredite ovaj stil košuljama, napravljenim od lakih, poluprozirnih tkanina. Također možete nositi dresove, jakne i čizme. I, ne zaboravite, ove godine su blistave šivene pruge! Upotrijebite ih za dodavanje vibracija za seks, drogu i rock-n-roll!

4. Novi hipi izgled

Ako želite da vam ustajanje prenese unutrašnju slobodu, ovaj izgled je za vas! Formula je sljedeća – karirane traperice ravnog kroja; zamršeni otisci; rubovi; pletiva i privlačni pribor.

5. Grunge & Punk

Neizvjestan rock-n-roll 90-ih upravo je vrhunac mode, u kombinaciji s nekim strogim klasičnim elementima. To znači puno kože, traperica visokog struka, majice s printom, majice u kariranoj boji i umjetnog krzna.

6. Šifon i svila

Jedan od najboljih načina da naglasite svoju izuzetnu ljepotu je nositi bluze od lepršavih tkanina. Ukrašena ili vezena svilena bluza idealna je za poslovne sastanke i obiteljske večere. U ovom trenutku su veoma popularne bluze s naborima i dugi kaiševi. Možete ih kombinirati sa hlačama klasičnog kroja i suknjama s obrezom ili trapericama. Ne zaboravite da su ova proljeća sav bijes!

7. Međusobni sloj i tekstura

Prema dizajnerima, pristup s više slojeva i tekstura omogućava vam da odaberete i pomiješate gotovo bilo koji sadržaj garderobe – bujne baletne suknje, odjeću s velikim logotipom i printevima, kombinacije sportskog stila i klasike. Moto sezone 2016 je: „Nastavite eksperimentirati!“

8. Odeća ‘a la sportswear’

Univerzalno popularan sportski stil neprestano prolazi kroz promjene. Sportska odjeća postaje sve minimalistička i nekonvencionalnija. Savjetujemo vam da pogledate u trgovinama koje prodaju potkrovlje za više “egzotičnije” vrste sportova, kao što su mačevanje i motociklizam. Možete kombinirati takve predmete sa svim vrstama klasične odjeće.

9. Nepristojne boje i jasne linije

Ove godine proljeće nam donosi raskoš sočnih boja. Velike obojene pruge, karirani uzorci, cvjetni otisci, metalik i primamljivo šuškanje paleta … Takav je sastav sposoban nadahnuti bilo koju ženu da pogleda predmete na svojoj odjeći s obnovljenim kreativnim zanimanjem! Ženke iz ekipe Bright Side već su zauzete za izradu mentalne liste odjeće i dodataka koji će stvoriti odvažnu, romantičnu i krajnje nezaboravnu sliku. Šta je sa tobom?

10. Kožna jakna i maxi haljina

Duga proljetna haljina napravljena od lakih tkanina savršena je za stvaranje razigranog, ženstvenog izgleda. Što se palete tiče, najbolje je odabrati predmete slične boje, uz dodatak nekoliko kontrastnih svijetlih elemenata. Na kraju, unesite crticu razumne buntovnosti odabirom one modne perjanice: kožna jakna!

Fotografije:MashaZ, DashutkaK, Ninelly

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here