OVAKO IZGLEDAJU NAJCJENJENIJI KRITIČARI MODE NA SVIJETU: Šokirat ćete se!

0
904

Svijet mode se tako brzo mijenja, da ga teško možemo održati. Jedna stvar može biti popularna danas, a sutra izvan stila. No, modni urednici i novinari uspijevaju slijediti sve vrste modernih trendova, pa čak i uspijevaju ih učiniti vlastitim.

Senzacija je zaista bila znatiželjna znati šta nose ljudi koji “znaju sve o modi”. Pogledajmo!

Suzy Menkes

Ova nasmijana dama ima 75 godina i jedna je od najuticajnijih modnih kritičara Velike Britanije. Prije nekog vremena Suzy Menkes je bila urednica u časopisu International Herald Tribune, a danas je urednica u Vogue International-u. Unatoč svojim profesionalnim vještinama, o njezinom se izgledu često raspravlja među ljudima iz modne industrije.

Lynn Yaeger

Lynn Yaeger jedna je od najšokantnijih (i najuticajnijih) modnih novinarki na svijetu. Piše za časopis Vogue i radi kao modni urednik na Vogue.com. Ova žena zna kako se istaknuti u gomili, ali sumnjamo da biste željeli posuditi bilo koji njen izgled.

Anna Dello Russo

Anna Dello Russo kreativna je savjetnica i glavni urednik za Vogue Japan. Obožava odvažne poglede i zna istovremeno izgledati elegantno i čudno. Anna također skuplja dizajnersku odjeću i pribor.

Grace Coddington

Ova žena sa crvenom kosom kreativna je direktorica magazina Vogue i bivša manekenka. Često bira izvanredne odjeće, ali moramo priznati, Grace izgleda stvarno mlado za nekoga tko ima 78 godina.

Miroslava Duma

Miroslava Duma jedna je od najsjajnijih osoba na svijetu kada je u pitanju ruska moda. Njen stil je lagan i elegantan. Na početku svoje karijere, Duma je radila kao direktorica specijalnih projekata na Harper’s Bazaaru, a sada je glavna urednica za svoju modnu stranicu, Buro 24/7.

Emmanuelle Alt

Kad se od glavne urednice Vogue Paris, Emmanuelle Alt traži da odabere između haljine i hlača, ona uvijek bira posljednju. Alt izgled je besprijekoran – voli klasičniji stil i preferira niske ključne boje.

Christine Centenera

Christine Centenera bivša je urednica mode za Harper’s Bazaar Australia, a danas radi kao stariji modni urednik u Vogue Australia. Zna kako odabrati skroman, a opet elegantan i elegantan izgled.

Carine Roitfeld

Iako je Carine Roitfeld bivša glavna urednica časopisa Vogue Paris, ona i moda su nerazdvojni. Osnovala je CR Fashion Magazine, postala njegov glavni urednik i dalje jedna od najmodernijih osoba na svijetu.

Anna Wintour

Anna Wintour je glavna urednica Voguea od 1988. Uvijek izgleda elegantno i smatra se jednom od najuticajnijih osoba modne industrije.

Angelica Cheung

Angelica Cheung je glavna urednica časopisa Vogue Kina. Nije ona poznata u svijetu mode, ali to je ne sprečava da bude stilski.

Kerry Pieri

Kerry Pieri modna je direktorica na Harper’s Bazaaru. Preferira prilično jednostavnu i udobnu odjeću i izgleda neverovatno elegantno. Njen Instagram prepun je nevjerovatnih modnih izgleda.

Julia Sarr-Jamois

Uvijek ćete prepoznati modnog urednika iz British Vogue-a. Njene svijetle odjeće i voluminozna kosa služe kao njezine najunikatnije osobine. Zahvaljujući svom stilu stila, nalazi se na listi najimpresivnijih žena na svijetu.

Kate Lanphear

Kate Lanphear radila je za Vogue Australia, Harper’s Bazaar Australia i American Elle, bila je glavna urednica Maxima, a nedavno je postala kreativni direktor u Marie Claire. Kombinuje mušku i žensku odjeću i izgleda zaista moderno.

Giovanna Battaglia Engelbert

Giovanna Battaglia talijanska je modna urednica i kreativna direktorica. Zna kako kombinirati odvažne boje i odjeću različitih dužina. Giovanna pokazuje svijetu kako izgledati elegantno – posebno kada je u pitanju nošenje leopardovog printa.

Glenda Bailey

Glenda Bailey je glavna urednica Harper’s Bazaar-a. Sudeći po njenim Instagram slikama, preferira odjeću 1 boje. Ali ponekad je možemo primijetiti kako nosi vrlo odvažne odjeće.

Alexa Chung

Alexa Chung, urednica u britanskom Vogueu, koristi svo svoje znanje o modi. Svojom odjećom pokušava istaknuti svoju prirodnu ljepotu – vitko tijelo i duge noge.

Ko vam je uzor? Recite nam zašto!

Senzacija.me

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here