Riješite se infekcije bubrega s ovim prirodnim kućnim lijekovima

0
921

Prema NHS Choices, infekcija bubrega događa se kada bakterije inficiraju vaše bubrege. Bakterije su obično tip E. coli, koji žive u vašem crijevima.

Djeca i žene imaju veći rizik od razvoja infekcije bubrega. Postoje neki simptomi koji ukazuju na to da imate infekciju, a to su mučnina, proljev, bol u leđima, nekontrolirano drhtavanje i visoka temperatura od 38 ºC (100.4ºF) ili više.

Ako se ne liječi na vrijeme, infekcija bubrega može dovesti do ozbiljnih komplikacija i trajno oštetiti bubrege.

DOBIVANJE RIZIČNE INFEKCIJE S PREDNJIM PRAVIMA

PARSLEY ZA LIJEČENJE INFEKCIJE

Medicinski herbalisti koriste peršin koji je dokazani diuretik za liječenje problema bubrega i mjehura. Peršin može pomoći u ispiranju toksina iz vašeg sustava zbog svojih diuretskih učinaka. Također je antivirusni koji pomaže u liječenju infekcije.

Metoda 1: Skuhajte fino peršin. Dodajte 1 žlicu zdrobljenog svježeg peršina ili suhog peršina u šalicu kipuće vode. Jato 5 minuta. Neka se ohladi, a zatim ga iscijediti. Pijte ovaj lijek dvaput dnevno nekoliko tjedana u borbi protiv infekcije bubrega.

Način 2: Možete također miješati ¼ šalice sok od peršina, ½ šalice vode i malo meda i soka od limuna. Pijte je 2 puta dnevno tijekom 1 do 2 tjedna.

Napomena: Obavezno se posavjetujte s liječnikom prije korištenja jer može ometati određene lijekove.

UVA URSI

Uva ursi je osobito korisno za infekcije uzrokovane E. coli, bakterijom koja se nalazi u crijevima uzrokujući infekcije mjehura i bubrega.

Dodajte 1 tbsp. Uva ursi ostavlja u dvije šalice vode. Kuhajte smjesu oko 30-40 minuta dok se ne smanji na jednu šalicu. Pijte pola šalice ovog čaja dva puta dnevno.

Napomena: Prije korištenja ove biljke morate se posavjetovati s terapeutom jer je indiciran samo za kronične stanja i ne smije se koristiti dulje vrijeme. Štoviše, trudnice također trebaju izbjegavati uzimanje uva ursi biljke.

SAGA I PEPPERMINT TEA

Kadulja vam može pomoći da očistite štetne toksine i druge nečistoće iz bubrega jer sadrži neka ulja koja imaju terapijska svojstva poput anti-septičkih, astringentnih i drugih opuštajućih učinaka.

Sve što trebate učiniti je sipati 2 šalice vruće vode preko 1 žlica kadulje i 1 žlica paprene lišća.

Dopustite da se smjesa hladi nekoliko minuta i da ga napuni.

Trebate piti 2-3 šalice čaj od kadulje-paprike na dnevnoj bazi najmanje 3 mjeseca za liječenje infekcije bubrega čak i ako bol bolne u prvih nekoliko dana.

Nemojte zaboraviti piti puno tekućine.

Napomena: Ako imate bilo kakvih znakova i simptoma koji vas brinu, dogovorite sastanak s vašim liječnikom. Također imenujte ako se liječi od infekcije mokraćnog sustava, ali znakovi i simptomi ne poboljšavaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here