Pritisnite svoj kaziprst na 60 sekundi: cijeli svijet zaprepašten djelovanjem ovog trika na organima!

0
1399

Kada ljudi doživljavaju tešku glavobolju ili neku drugu vrstu boli, odmah dođu do bolova.

Nažalost, analgetici uzrokuju nuspojave, što je dovoljno razlog da ih prestanete uzimati i pokušati ublažiti bol prirodnije. U ovom članku ćemo vam predstaviti jednostavan i učinkovit način da se eliminiraju bol bez uzimanja tih štetnih analgetika i lijekova.

Pravi način liječenja glavobolje je refleksologija. To je nedavna filozofija, barem u zapadnom svijetu, što sugerira da postoji veza između svakog dijela tijela i ruku.

Prvo morate znati o stvarnosti između prstiju i drugih organa kako biste dobili osloboditi od boli.

Prstenjak – Ovaj dio vašeg tijela je povezan s drugim dijelovima tijela kao što je debelo crijevo i želudac, što znači da trebate pritisnuti kažiprst, trljati ga jednu minutu i povući je kad god imate bol u trbuhu ili zatvor. Osjećat ćete značajan olakšanje i poboljšanje vašeg stanja.

Palac – Povezano s srcem i plućima. Svaki put kada osjetite da imate ubrzan ritam srca, trebate trljati palac i povući je. Kao rezultat toga, vaše srce tuku će usporiti.

Srednji prst – Povezan je s tankim crijevima, srcem, krvlju i dišnim sustavom. Kad god se osjećate bez spavanja ili vrtoglavice, trebali biste ispružiti srednji prst i trljati ga.

Prstenjak – Svaki put kada se osjećate depresivno ili loše raspoloženje, samo pazite da utrljate prst prst jer je povezan s vašim raspoloženjem. Nakon nekog vremena primijetit ćete da je vaše raspoloženje poboljšano.

Mali prst – Povezan je s glavom, vratom i bubrezima. Trebali biste masirati masažu kad god patite od glavobolje ili bolova u vratu kako biste odmah osjetili reljef.

Dlanovi – Tretmani su povezani s živčanim sustavom, tako da stimulacija cirkulacije u dlanovima može poboljšati vaše psihološko zdravlje. Da biste to učinili, morate pljeskati rukama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here