Ako tvoj momak radi ovih 14 stvari, čestitamo! Našli ste pravog čovjeka

0
798

Svaka žena zna koje kvalitete želi u čovjeku. U svakom slučaju, teško je naći sve željene stvari kod momka. Ali, ne odustaj! Prvo, morate naučiti kako odvojiti muškarce od dječaka.

Potreban vam je čovjek koji se može dobro oblačiti i dobro govoriti, čovjek koji se ne stidi da pokaže svoju ljubav, govori um i sa velikim smislom za humor.

Evo spiska stvari koje pravi pravi gospodin posjeduje:

1. Lična higijena je važna za njega, uključujući i čišćenje noktiju i obrezivanje nosa.

2. On je osoba s karakterom, sofisticiranošću, karijerom i ličnim životom.

3. Ovi momci ne čekaju dane da pozovu devojku, a kada ih rade pozivaju na večeru, napravi rezervaciju i odlikuju sjajno vrijeme.

4. On dozvoljava devojci da zna da ga zanima, pa čak i ako nije, on joj kaže da se s njom dobro provode. U svakom slučaju, on dozvoljava da zna da nije zainteresovan da ne gubi vreme kada misli da može postati nešto ozbiljno.

5. On je taj čovek koji voli čitanje knjiga i novina i ima mišljenja o svemu. Zna da nisu sva svoja mišljenja činjenice i zato razume kada se neko protivi njegovom načinu razmišljanja. Zapravo to voli, jer to znači da se prepuštate dobrom debatu.

6. On je džentlmen. On pokazuje da mu je briga za ženu pored njega otvarajući vrata i uzimajući joj kaput.

7. Želi da ima seks sa ženom, ali prvo zavede. Zna da je to ključ za osvajanje svakog drugog dela nje.

8. Voli kad žena pokazuje da joj se sviđa, ali više voli da bude zadužen za udvaranje. Ne želi da ga jure i ne želi ženu da iskoristi to.

9. Želi ženu koja je nezavisna i plaća sopstvene račune. On vidi je kao ženu koja putuje svetom pored njega.

10. Žele ženu koja ga voli zbog toga što je, ne zbog svog visokog finansijskog statusa.

11. On je čovek sa karijerom, hobi, porodica, bliski prijatelji i želi ženu pored njega da deli iste kvalitete.

12. Dobro se poznaje, razume svoj karakter i sigurnost, ono što vrijedi i šta ne. Može biti iskren sa sobom i može biti iskren prema ljudima oko njega.

13. Ponosan je na ženu sa kojom se bavi i to pokazuje načinom na koji radi svoj posao i način na koji on izgleda.

14. Nije dječak – on je čovjek. Dakle, on ne traži devojku, već odličnu ženu. Potrebna mu je žena koja ima sve potrebne kvalitete i ženu od koga može naučiti nešto novo. Nije se stidio da čeka ovu ženu i da se bori za nju. A, kad je sazna, zna da je izuzetno sretan. Takođe, kada ga pronađe, ona treba znati koliko je sretna s takvim čovekom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here