On je pio ovo piće svaki dan i živio 152 godine!

0
1122

Kao što svi znate, zdrava jetra je izuzetno važna za naše cjelokupno zdravlje pa je ovo piće pravo rješenje za vas jer je to moćno sredstvo za čišćenje. Razlog zašto sirutka pomaže očistiti i poboljšati zdravlje vaše jetre, jer je opterećena beta-laktoglobulinom, koji daje aminokiseline zvane BCAA. Najbolje rješenje za one koji pate od ciroze je dodati ovaj super zdravo piće u njihovu prehranu. Živjet će dulje i imat će puno bolji život.

Nadalje, alfa-laktalbumin sadržan u sirutki napunjen je esencijalnom triptofanom aminokiselina, poznatom po poboljšanju vašeg raspoloženja i pomoći će vam da spavate puno bolje. Potrošnja sirutke također može potaknuti vaš imunološki sustav zbog velikih količina imunoglobulina i lizosoma. Također je napunjen cisteinom koji je izuzetno važan za proizvodnju glutationa u tijelu, antioksidans koji štiti vaše tijelo od svih vrsta toksina i infekcija. Pacijenti s hepatitisom C imaju vrlo nisku razinu cisteina što ga čini još lošijim.

Sirutka također može pomoći kod problema sa štitnjačom, Parkinsonovom bolesti, rakom, brojnom drugom sklerozom i upornom upalom zbog glutationa, snažnog antioksidansa koji se nalazi u njemu.

Ubrzajte proces mršavljenja:

Ako pokušavate potaknuti proces oporavka masnoće, svakako dodajte sirutku u svoju prehranu jer ima niske razine kalorija. Osim toga, također je napunjen elektrolitima, što znači da će vam pomoći da hidratirate svoje tijelo i daju vam više energije! Zato je to dovoljan razlog za uklanjanje potrošnje energetskih napitaka i piće umjesto toga.

Svi znamo da nogometni igrači, bodybuilderi i sportaši uzimaju proteinske praške. Trebali biste znati da je glavni sastojak u njima sirutka. Razlog zašto oni konzumiraju ovaj protein u prahu je zato što im pomaže da se oporave brže, sagorijevaju više masnoća i grade više mišića. Prema riječima stručnjaka, ovo piće će vam pomoći regulirati razinu glukoze i krvnog tlaka! Štoviše, ovo čudesno piće će vam također pomoći da poboljšate proces probave, pa evo što trebate znati:

Poboljšajte probavu

Potrošnja sirutke pomoći će vam da smanjite velike količine gljiva i bakterija u crijevima zbog velikih količina mliječnih kiselina koje se nalaze u njemu. Prema mišljenju stručnjaka, konzumacija sirutke na redovnoj osnovi iznimno je korisna protiv nepravilnih pokreta crijeva, divertikulitisa, kolike, neželjenog plina i protiv trajnog oticanja crijeva.

Ovo super zdravo piće vam može pomoći:

Debljina stresa,čišćenje tijela toksina,visoki krvni pritisak,nizak imunološki sustav,kronični umor,želučana nelagoda…
Kako ga koristiti:

Napomena: Možete kupiti sirutku iz lokalnog supermarketa ili ga iz sirovog mlijeka. Najbolja sirutka je kozja sirutka, ali kravlje sirutka također je korisno. Kada je riječ o sirutki, najvažnije je da se životinje ne bi trebale pumpati hormonskim sredstvima. Možete dobiti 1 IBS. sira i devet litara sirutke od 10 litara mlijeka.

Napomena: Svakako konzumirajte ovo piće umjereno zbog svojih diuretskih svojstava. Prema riječima stručnjaka, dopušteno vam je piti 150ml, 3 puta dnevno. Također možete povećati dozu – do litre po danu. Ako osjetite neke probleme s vašim želučanim naporom, sve što trebate učiniti je miješati 1tbs. od sirutke u čaši vode i pijte ovu smjesu prije svakog obroka!

Kao što možete vidjeti, ovaj super zdravi napitak ima mnogobrojna korisna svojstva zdravlja koja je razlog dovoljnom da ga inkorporira u vašu prehranu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here