DOKTOR JOJ REKAO DA SU JOJ BOLOVI “U GLAVI”, A ONDA JE ULTRAZVUK DONIO ŠOK

0
1472

Kada se 23-godišnja Georgia McLennan iz Queensland’s Gold Coasta u Australiji požalila doktoru na bolove on joj je rekao da su bolovi samo u njenoj glavi. Drugi doktor joj je dao lijekove za čir na želucu, ali bol se nastavila.

Tri mjeseca je bezuspješno obilazila doktore, a tek kada je otišla na ultrazvuk doznala je šokantnu dijagnozu. Snimke su pokazale da ima tumore po cijelom tijelu te joj je dijagnosticiran Burkittov limfom, brzorastući rak limfnog tkiva. Georgia je znala da je stanje loše, a doktori su bili u čudu kako djevojka, s obzirom na stanje “iznutra”, izvana izgleda sasvim zdravo.

S obzirom da su tumori otkriveni kad su se već proširili doktori su strahovali da djevojka neće preživjeti vikend. Međutim, uspjela je proći mjesece hemoterapije i injekcija, nakon čega se oporavila. Georgia je ispričala kako je prije konačne dijagnoze patila od oštrih bolova te da je bila napuhana pa je izgledala kao da je trudna.

“Mislili su da ću umrijeti prije nego stignu rezultati biopsije”, ispričala je Georgia, piše “Mirror”.

Otkrili su joj tumore na slezeni, jetri, plućima… Georgia je rekla kako je plakala samo kada je trebala reći roditeljima. “Bila sam u šoku”, ispričala je danas 24-godišnja djevojka koja je dokumentovala svoju borbu s bolešću na svom Instagram profilu. Poručila je da je zahvalna prijateljima i obitelji te da je sretna jer se liječi. Georgia je sada u remisiji, a san joj je postati medicinska sestra u onkologiji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here