Dječaka niko nije želio usvojiti – nakon 28 godina saznaje istinu koju ni u snovima nije očekivao!

0
1098

Sreća u današnjem svijetu je ta što imamo ženu kao što je ova, žena imena Ingeborg koja nam je pokazala svu svoju dobrotu i plemenitost koju ima u sebi

Ona je žena koja je odlučila da pruži dom i ljubav jednom nesretnom dječačiću. Da se dobro dobrim vraća, i sami ćete biti svjedoci u nastavu ovog teksta.

Naime, jedna žena po imenu Ingeborg nije mogla da ima djecu, odlučila je da usvoji jedno dijete iz doma za nezbrinutu djecu, piše “Nostalgično“…

Prije toga, nju je muž ostavio, pa nije imala nikoga. Ostalo joj je jedino da usvoji dijete, neku bebu kojoj će biti majka. Tako je i uradila, na prvi pogled joj se dopala jedna beba po imenu Jordan, odmah se “zaljubila” u tu bebu i rekla je da će da je usvoji. Tako je i bilo, ona je usvojila malenog Jordana. To je bila ljubav na prvi pogled, mnogo joj se dopao maleni dječak.

Ona se brinula o njemu, hranila ga je, školovala, izvela na pravi put. Jednog dana, Ingeborg je osjećala nesvjesticu, nije joj bilo dobro. Odveli su je u bolnicu, a tamo je saznala užasne vijesti. Naime, saznala je da ima problema sa bubrezima i da joj hitno treba transplatacija. Sada je bio problem, ko će njoj da donira bubreg, valja naći prave donore.

Tražili su ali bilo je bezuspješno. 28 godišnji Jordan, koji je već odrastao je znao šta je ona sve uradila za njega, pa se odlučio testirati, ne govoreći njoj, da vidi da li on može da bude donor. Znao je da je to rizično, ali ga nije bilo briga.

Njega je Ingeborg na pravi put izvela, pružila mu život. Testiranje je bilo pozitivno, on je mogao da bude donor. Spasio je tako život “majci”, koja je bila sretna kada je čula da je on donor i da je sve u redu s njim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here