ZA TRI DANA STIŽE PLAVI MJESEC: Spremite se, jer tog dana će vam život krenuti NEVJEROVATNIM TOKOM

0
1092

Podsjetimo, prvi puni mjesec u martu pojavio se 2. marta, a sljedeći ćemo imati 31. marta, koji treba da nas pripremi za promjenu energije kada Sunce pređe u Ovna. To je mjesec koji ukazuje na to da treba da budete obazriviji, smireniji i da jednostavno više razmišljate.
Moguće je da će u danima do pojave Plavog Mjeseca, kako se ovaj zove zbog činjenice da je drugi pun mjesec u istom kalendarskom mjesecu, biti dosta napetosti i iskušenja da impulsivno donesete važne odluke. Ipak, nemojte olako to raditi – prije svake odluke, dva puta razmislite.

Energija koju donosi Plavi Mesec trebalo bi da bude pozitivna, ali se može desiti da bude isuviše moćna, samim tim i teška, za vas. Ipak, doneće odlučnost i rješenost da konačno uradite stvari koje ste prolongirali. Ipak, upamtite da morate da ostanete smireni, inače ćete sa sobom vući loše vibracije koje vam neće donijeti ostvarenje želja.

Doći će do nekih neočekivanih promjena, naći ćete se na mjestima koje nikada ranije niste posjetili i imaćete iskustva za kakva ste mislili da su nemoguća.

Ukoliko se budete osjećali pomalo izgubljeno, ne brinite, to je sasvim normalno i dio je životnog procesa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here