BJEŽITE od njih kada se NALJUTE: Ovi znaci su TEMPIRANE BOMBE i ruše sve pred sobom

0
938

Vatreni Ovnovi često u svađama ne znaju da smire erupciju strasti i da kanališu negativnu energiju. Osim što su izuzetno glasni i divlji kada se naljute, oni mogu duže vrijeme u sebi kriti nezadovoljstvo koje kasnije može da kulmirnira. Ipak, iako dođe do okršaja, čak i najpovrijeđeniji Ovan neće imati želju za osvetom, već će vas samo eliminisati iz svog života. Od tada postajete njegov protivnik i neprijatelj.

Lav- Lavovi su poznati kao prave kraljice drame, upravo zahvaljujući svom temperament. Iako obožava ljude, kao i da sklapa nova prijateljstva, Lav često ima prevelika očekivanja od osoba iz svog okruženja. Ako mu se zamjerite, on će na sve načine probati da vas omalovaži, ali i da negativno utiče na vašu reputaciju. Jednostavno, on ima osvetničku crtu ličnosti i veoma teško prašta.

Škorpija- Harizmatična Škorpija u trenucima bijesa prži i kožu i mozak svojim otrovnim jezikom. Iako joj je potrebno mnogo da bi se naljutila, u trenucima bijesa postaje sarkastična i brutalna prema osobi koja ju je izazvala. Ona uopšte nije tip koji će da oprosti i zaboravi već će svom žestinom pishički maltretirati onog na koga je ljuta. Neće se zaustaviti sve dok ne stvori emocionalnu pustoš i pravu ljudsku olupinu od te osobe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here