U BRAKU SU 10 GODINA I IMAJU TROJE DJECE: Ali nestala je intimnost, pa je ONA uradila NEVJEROVATAN POTEZ!

0
577

Tridesetdvogodišnja Lejla iz Australije je u braku 10 godina, ali se redovno viđa i sa drugim muškarcem kako bi zadovoljila svoje sek*ualne potrebe jer je izgubila intimnost sa suprugom.

Naime, nakon decenije braka i troje djece, njen muž je izgubio volju sa sek*om, ona je odlučila da problem riješi na nekonvencioanaln način.

“10 godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo na svojim karijerama i trudimo se provoditi slobodno vrijeme zajedno”.

Uprkos tome, Lejla je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njen suprug više nije zainteresiran za taj dio braka.
Pokušavala je da obnovi intimnost sa mužem, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspjela – iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.
“Dok sam bila srećno udata, bila sam usamljena, stvarno usamljena – priznala je Lejla i dodala da se u februaru učlanila na stranicu za traženje sek*ualnih partnera. I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Džejmija za kojeg kaže da ima sličnu situaciju kod kuće kao i ona. Uprkos svim obavezama, Lejla i Džejmi se tajno nalaze skoro svaki nedjelje, a tokom dana telefonski razgovaraju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here