Meghan i Harry više ne kriju sretne vijesti!

0
625

Novopečeni mladenci uzbuđeni su zbog onog što planiraju ove jeseni…

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Harry i Meghan, objavili su novosti koje će zasigurno usrećiti njihove obožavatelje širom svijeta.

Nedavno vjenčani kraljevski par, ove se jeseni planira upustiti u svoju prvu turneju po svijetu, a sudeći prema priopćenju iz Kensington palače, njihovo putovanje obuhvatit će veliki broj zemalja Commonwealtha. Prva postaja na kraljevskoj turneji će biti Australija u kojoj namjeravaju nazočiti otvorenju Invictus igara u Sydneyju koje će se održati krajem oktobra. Dok su na toj strani svijeta, par želi iskoristiti priliku i posjetiti Fiji, Kraljevinu Tongu i otočnu državu Novi Zeland.

‘Njihove Kraljevske Visosti pozvane su u posjet Australije i Novog Zelanda od strane vlada spomenutih država. Vojvoda i vojvotkinja će posjetiti zemlje Commonwealtha koje uključuju Fiji i Tongu na zahtjev Ministarstva vanjskih poslova i Commonwealtha.’, stoji u saopćenju palače Kensington.

Iako trenutno nisu objavljeni nikakvi konkretni detalji njihove nadolazeće turneje, ova vijest u koraku je s Harryjevom novom ulogom ambasadora za mladež u Commonwealthu, pozicijom u koju će se sigurno uklopiti i Meghan, zbog čega je i Harry veoma uzbuđen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here