Najbolji trikovi da izgledate mršavije!

0
1053

Pravim odabirom odjeće možete učiniti da izgledate vitkije i mršavije i prikriti nekoliko kilograma. Važno je da znate neke male trikove koji će vam pomoći da vaša figura djeluje privlačnije.

Pažljivo birajte boje, trudite se da kombinirate svijetle boje sa tamnijim koje će biti na vrhu. Recimo, odaberite svijetlu košulju u kombinaciji sa tamnim sakoom ili džemperom po vrhu.

Nikada ne oblačite odjeću na pruge, ona sigurno dodaje nekoliko kilograma, pogotovo u struku. Velike aplikacije na majicama učinit će da izgledate još deblje, trudite se da aplikacije budu male i neupadljive.

Nikada ne nosite široku odjeću da bi prikrili stomak, tako ćete izgledati još šire. Nosite odjeću koja prati liniju tijela, a neka majice i košulje budu na V izrez. Tako ćete sigurno djelovati mršavije nego u kabastim stvarima.

Stavite dugački lanac oko vrata, takav nakit izdužuje figuru, dok kratke i masivne ogrlice čine da izgledate još deblje.

Ukoliko imate šlaufiće oko struka, ne nosite plitki džins, time još više naglašavate debljinu. Neka vam hlače budu sa visokim strukom, pogotovo u kombinaciji sa štiklom ukupan dojam će biti sjajan.

Ukoliko nosite potpeticu, neka ne bude niža od 8 cm, jer sve one koje su niže i deblje, čine da noge izgledaju još deblje.

Izbjegavajte suknje na A, ili one širokog struka, neka budu uske sa visokim strukom.

Kada oblačite haljine, obuscite i steznjak koji će vam uljepšati figuru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here